Nieuws

#feelgoodworkbetter

BACKAPP HIPP getest en goedgekeurd!

Na 7 dagen onafgebroken op de BACKAPP HIPP te hebben gezeten is het me duidelijk. Deze stoel moet niet onderdoen voor de BACKAPP SMART chair! Het polypropyleen zadel is zo goed vorm gegeven dat je nauwelijks het verschil voelt met de SMART. Het materiaal heeft een soft-touch gevoel en warmt snel op.

Backapp Hipp gebruikt dezelfde unieke technologie als de Backapp Smart maar heeft een kleinere voetafdruk. Hierdoor is de stoel makkelijker inzetbaar als vergaderstoel aan een hoge tafel. De ergonomische zitting is zacht en flexibel. Ook het ecologisch verhaal klopt! De Backapp Hipp is gemaakt van recyclebaar materiaal. De onderdelen kunnen makkelijk worden gedemonteerd om ze te recycleren.

Op de Backapp Hipp zit u met uw voeten op een voetring voorzien van dempend materiaal. De zitpositie en de lichte beweging zorgen voor een buitengewone zitervaring. Dit is een stoel die u iets extra’s geeft. Door de lichte bewegingen worden de spieren getraind die de wervelkolom ondersteunen. De bewegingen van de Backapp komen tot stand doordat u zich continu in evenwicht moet houden. Prijs vanaf €366,00 excl. BTW

Uittesten kan ook – registreer uw aanvraag op volgende site: https://www.backapp.com/nl/backapp-gratis-proberen/

 

Comments are closed.
Ga terug