Nieuws

#feelgoodworkbetter

Bureaustoel voor u uitgetest

De bureaustoel SAIL is een buitenbeentje. Niet alleen heeft deze stoel de meest transparante netbespannen rugleuning op de markt, hij is tevens verkrijgbaar met verschillende bewegingsmechanieken. In de eenvoudigste versie wordt deze stoel uitgerust met een synchroonmechaniek. De meest gesofisticeerde variant krijgt een Glide-Tech mechaniek mee. Beide versies zetten aan tot beweging tijdens het zitten, precies wat we zoeken! 

De synchroonstoel onderscheidt zich vooral door de geïntegreerde bewegingsbegrenzer. Net als bij de Glide-Tech-variant kan je de achterwaartse neiging van de rugleuning begrenzen in een 4tal standen. Hierdoor bepaal je zelf de mate van beweging tijdens het zittend werken.  

Onze voorkeur gaat evenwel uit naar de Glide-Tech uitvoering die een nog betere ondersteuning biedt in de onderrug. Bovendien zorgt de naar voor schuivende zitting voor een aangename bekkenkanteling tijdens het achteroverleunen. Uitgerust met verstelbare armleuningen, een schuifzitting en de welkome verstelbare lendensteun kost de SAIL GT tussen 495 en 580 euro en dat is weinig geld voor zoveel zitplezier!

Klik hier voor meer info of neem contact met ons op voor een teststoel: 09/210 45 10

Comments are closed.
Ga terug