Nieuws

#feelgoodworkbetter

studio brussel

Chair-RUNS for LIFE – Maandag 19/12/2011

Van zaterdag 17 tot vrijdag 23 december gaat de LAATSTE editie van MUSIC FOR LIFE van start met glazen huizen in Leuven, Gent en Antwerpen! Dit jaar steunt STUBRU de inspanningen van het Rode Kruis in de strijd tegen diarree. Noem ons gerust van het eerste uur! En omdat weldra het laatste uur van dit initiatief heeft geslagen hebben wij besloten om nog een tandje bij te steken.

Met onze actie Chair-RUNS for LIFE hopen we u en uw collega’s te mobiliseren voor een ludiek ingevulde LUNCHPAUZE. 

Kom op MAANDAGMIDDAG 19 december tussen 11.30u en 14.00u naar de Neringsweg in Merelbeke&nbsp (nieuw verkavelde KMO-zone tussen de Campus Dierengeneeskunde, de Salisburylaan en de Hovenierstraat), eet er je boterhammetje op en draai er een rondje op ons bureaustoelen-RACE-CIRCUIT. HET uitgelezen moment om je collega’s eens af te drogen en tegelijk een duit in het zakje te doen voor het goeie doel. Jullie zorgen voor een goed humeur (handschoenen en een fietshelm zijn eveneens wenselijk) en wij voor 4 gepimpte bureaustoelen.

De SNELST geklokte ronde wordt beloond met een ergonomische bureaustoel SAIL GT van GRAMMER OFFICE ter waarde van 700euro.

Voor 5EURO neem je deel aan de RACE en kan je je na afloop verwarmen aan een heerlijke kop CHOC-O-LAIT of een NEVA’s koffie. Bovendien wordt uit alle deelnames nog een winnaar geloot. Zij of hij rolt naar huis met een bureaustoel SATOLINE ter waarde van 640euro.

Om de organisatie van deze actie vlotter te laten verlopen vragen we om VOORAF jezelf en eventuele collega’s in te schrijven met het formulier dat je HIER kan downloaden of door een simpel e-mailtje naar info@eurodesign.be met naam en telefoonnummer van elke deelnemer. Laatbeslissers kunnen ook ter plaatse nog inschrijven en die-hards kunnen zich zelfs meermaals in de strijd gooien voor het goeie doel!

Samen met PARTY PARTNERS (Choc-o-lait), NEVA’S koffie, LEVI PARTY RENTAL en GRAMMER OFFICE kijken we uit naar uw talrijke opkomst !! Vertel het gerust verder, alleen zo vergroten we de HOOP…

Comments are closed.
Ga terug