Nieuws

#feelgoodworkbetter

DRUMBACK – de nieuwe prijsbewuste ERGO-topper van VIASIT

Wij houden altijd een oogje open voor mooie nieuwigheden! Als die dan ook nog eens een ergonomische meerwaarde bieden dan zijn we er als de kippen bij.

De Drumback van Viasit is er zo eentje: de stoel heeft geen traditioneel gestoffeerde rug of traditionele netrug, maar combineert de voordelen van deze twee varianten. De stof is als het vel van een trommel over het kunststof rugdeel gespannen. Hierdoor combineert de fabrikant het luchtige zitcomfort van een netweave rugleuning met de betere lendensteun van een volle rugschaal. Het ontwerp van Martin Ballendat won bovendien de “German Brand Award” en ontving tevens het begeerde label “Good Design”.

DRUMBACK is uitgerust met een zeer goed uitgebalanceerde synchroonmechaniek met automatische gewichtsregelaar. Toch kan je de tegendruk van de rugleuning nog bijkomend fijnregelen. Verder is de stoel voorzien van een beveiligde gaslift, een hoogteverstelbare rugleuning met aangename lendensteun, een schuifzitting (6cm verstelbereik) en verstelbare (4d) armleuningen met zachte elleboogsteunen.

En dan hebben we het nog niet eens over zijn prijs gehad. Deze stoel heeft naar onze mening een onovertroffen ergomomie-prijs verhouding.

En hoeft het nog gezegd? Je kan deze stoel bij ons uiteraard vrijblijvend uittesten!

Comments are closed.
Ga terug