Nieuws

#feelgoodworkbetter

DRUMBACK – de nieuwe prijsbewuste ERGO-topper van VIASIT

Wij houden altijd een oogje open voor mooie nieuwigheden! Als die dan ook nog eens een ergonomische meerwaarde bieden dan zijn we er als de kippen bij.

De Drumback heeft geen stoffering of netrug, maar combineert de voordelen van de twee basisontwerpen. De stof is als een trommelvel over het rugdeel van polypropyleen gespannen. Het luchtige zitcomfort van een netweave rugleuning in combinatie met de betere lendensteun van een volle rugschaal samengevoegd tot een fris en modern ontwerp.

DRUMBACK is uitgerust met een zeer goed uitgebalanceerde synchroonmechaniek met automatische gewichtsregelaar. Toch kan je de tegendruk van de rugleuning nog bijkomend fijnregelen. Verder is de stoel voorzien van een beveiligde gaslift, een hoogteverstelbare rugleuning met aangename lendensteun, schuifzitting (6cm verstelbereik) en verstelbare armleuningen met zachte elleboogsteunen.

En dan hebben we het nog niet eens over zijn prijs gehad. Deze stoel heeft naar onze mening een onovertroffen ergomomie-prijs verhouding.

En hoeft het nog gezegd? Je kan deze stoel bij ons uiteraard vrijblijvend uittesten!

Comments are closed.
Ga terug